Vizita in zona suceavei

Vizita in zona suceavei

Stateam astazi si imi aminteam clipele minunate alaturi de familia mea. Pentru ca acum am mai crescut si incep usor usor sa imi fac familia mea, casa mea si responsabilitatile mele, nu mai este chiar asa timp pentru a pleca cu familia mea peste tot. Ce este drept totusi este ca mi-as putea face putin timp, insa nu poti pleca intr-o zona la munte si sa stai doar o zi, trebuie sa stai cel putin cateva zile.
Mi-a facut o deosebita placere sa petrec timpul de acum multi ani, si sa ma bucur de un lucru incredibil petrecul cu familia mea, formata din mama, tata si sora mea in varsta de 10 ani. A fost o experienta unica in viata, pentru ca nu o sa mai am parte de asa ceva, ce vremuri erau.
Era intr-o vara, prin iulie, si nu stiam noi ce sa facem. Am hotarat ca in prima faza sa plecam la mare, pentru ca este mult mai usor, dar cand am vazut ce preturi ne asteapta ne-am oprit imediat din acest lucru. Mama a venit cu o propunere sa mergem prin Suceava, si eu care ma ocupam de calculatoare, internet si etc, am pus imediat mana pe munca, si am inceput sa caut pe google, tot felul de cuvinte, legate de cazare, zone de vizitat, si mi-a placut ce vad, si am aratat la toata familia aceste lucruri. Cuvantul care ne-a fafcut sa plecam a fost fara cuvinte Cazare ieftina suceava , nu pare un cuvant prea serios, insa el a reusit sa imi atraga atentia din punct de vedere al mai multor lucruri. Acolo am gasit o pensiune unde sa ne cazam, si am plecat imediat la drum. Nici nu am plecat bine la drum, ca deja imi era dor de toata lumea, ca catel, papagal, de prieteni, amici,si asa mai departe. Am plecat totusi la drum, am facut plinul de benzina, si am inceput sa ne distram in masina si prin alte locuri. Ne-am mai oprit sa mancam un pepene, o prajitura, un sandwish, dar totul a fost mirific. La un moment dat insa, am ajuns acolo, si am ramas si noi placut impresionati de toata atmosfera de acolo.

Luxul de acolo, la banuii astia erau cat se poate de perfect. La banii care i-am dat sincer sa fiu, nu ne asteptam sa fie asa, lucru ce ne-a pus imediat intr-o stare foarte placut impresionanta. Acolo era o fata de varsta mea, care mi-a cam furat privirea, si am ramas putin indragostit ce este drept. Noapte ne intalneam si vorbeam, i-am luat numarul de telefon, multe lucruri de acest gen, lucru ce avea sa imi distruga inima, pentru ca urma sa plec casa si eu nu puteam sa o iau pe ea la mine. Am inceput sa vizitam tot felul de zone acolo, printre care muzee, manastiri, am vazut multe peisaje mirifice, care ne-a lasat pe toti cu gurele cascate.

A fost o experienta pe cinste, si nu stiu cum sa fac sa dau timpul inapoi, nu prea se poate, insa viata merge inainte, si acum cu persoana iubita pot face lucruri mai frumoase, dar nu se vor compara cu situatia actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.