Cu totii stim si suntem foarte constienti de faptul ca in ziua de astazi, femeile sunt in stare de foarte multe sacrificii pentru a arata cat mai bine, pentru a fi cat mai tinere si mai fresh. Sigur ca timpul trece si nu avem cum sa mascam sau sa sfidam trecerea timpului pentru ca este absolut normal sa se intample acest lucru. De regula, femeile apeleaza la metode drastice daca isi doresc sa fie frumoase si de cele mai multe ori apeleaza chiar si la bisturiu, ca sa nu mai vorbim despre creme si lotiuni.

Exista foarte multe motive pentru care femeile par a fi mai mature decat sunt. Iata care sunt aceste lucruri si poti sa faci pentru a scapa de 10 ani de varsta:

In primul rand, trebuie sa ai girja ce produse folosesti pentru fata. Cine are asteptari realiste de la cosmeticele anti-aging nu va fi dezamagit. Ingrijirea consecventa aduce succesele cele mai mari, apreciaza profesionistii.
„Ridurile profunde nu se pot indeparta cu o singura aplicare a unei creme anti-aging”, afirma directorul stiintific al firmei de cosmetice Vichy. Insa persoanele care se descurajeaza repede si intorc spatele rafturilor cu creme pierd o sansa deloc neglijabila.

„La un ten vested, de exemplu, o ingrijire constiincioasa, zilnica, are un efect cheratolitic. Aceasta inseamna ca ea ajuta la descuamarea celulelor imbatranite ale pielii.” Urmarea: cu timpul, pielea devine mai neteda, iar substantele hidratante, energizante si nutritive pot patrunde mai bine. Si microcirculatia se imbunatateste, pielea e imbibata cu apa. Ceea ce se recunoaste dupa aspectul ei e mai intinsa si trandafirie, de asemenea si mai moale la pipait: „O piele bine ingrijita nu este rigida, ci catifelata”.

Asadar, este foarte important sa folosesti produse speciale vasrtei tale si sa nu exagerezi cu dozarea lor. Nu ai nevoie de foarte mult produs ci mai degraba ai nevoie de un produs eficient.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *