Cati dintre noi nu si-ar dori bani incat sa ii tina in loc de hartie igienica la wc insa acest lucru se pare ca nu este posibil, cel putin nu pentru toti cei ce locuiesc pe aceasta planeta. Poate sunt si excentrici ce fac ce am notat eu mai sus. „Desigur toti au ajuns sa aiba bani prin munca asidua”. Desigur unii au pariat la bet365 si s-au imbogatit peste noapte. Au cautat si testat ani de zile metode pentru a avea bonusuri si castiguri la pariuri online. Si dupa mult timp spun ca au muncit, asta e munca? E vorba de noroc si de istetime. Degeaba esti foarte destept cu un iq ce da pe spate pe oricine daca nu esti si istet.

Daca nu iti pui mintea la contributie, norocul ti-l faci tu nu Dumnezeu, tu cu mana ta. Totul se bazeaza pe greselile din trecut, exact la biletul zilei. Un bilet poate fi castigator azi, poate si maine, insa ulciorul nu merge de multe ori la apa asa ca trebuie sa iti schimbi strategia mereu si sa abordezi tactici noi poate mai avansate. Nu incerca mereu sa pui multi bani (cum fac cativa prieteni de-ai mei) pe o singura echipa, pentru ca esti sigur ca FC Barcelona va castiga azi si te vei umple de bani. Bine poate va castiga meciul de azi si pe cel de peste o luna insa nu va fi mereu iar febra pariului te va face sa pui din ce in mai multi bani pe acea echipa pana cand acea echipa o sa piarda si o sa iti bagi ceva in ele de pariuri si te duci la sapa. Cum le-am propus si catorva amici, incercati sa puneti sume mai mici pe mai multe echipe.

Sa zicem ca puneti 10o RON pe fiecare echipa din cele 5 alese. Nu vor castiga toate 5, poate 2-3 nu vor iesi insa castigul se va recupera de la celelalte care raman. Aveti grija la cote si impresiile celorlalti pariori, succes la intors banii cu furca dar inainte de asta perfectioneza-te mereu.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *